Jdi na obsah Jdi na menu
 


Terrorist

17. 3. 2008

Phoenix Connexion

Phoenix ConnexionConnexion vznikla krátce po rozpadu bývalého SSSR a po několika krvelačných útocích se stala jednou z nejobávanějších teroristických organizací ve střední a východní Evropě. Za svoji existenci si vydobyli reputaci, která říká, že se nebojí zabít či jinak zlikvidovat kohokoliv, kdo se jim postaví do cesty.

Tato postava patří v Counter-Strike k základnímu modelu hráče hrajícího za jednotku teroristů, a proto se hodí prakticky do všech map. Díky svému oblečení je sice lehce zpozorovatelný v afrických mapách (tedy de_dust), nicméně v ostatních mapách lehce splyne s okolním prostředím. A to jak v severských typech map (na sněhu) nebo v kancelářských prostorech.

 

 

L337 Krew

Fundamentalisticko-teroristická skupina ze středního východu, která má spadeno na celosvětovou nadvládu a nebojí se hrůzných vražedných činů.

Tento model patří k velmi oblíbený hlavně v pouštních mapách (tedy de_dust) hlavně kvůli svému obleku, díky němuž je skvěle maskován. Použít se dá i v kancelářských komplexech a ostatních venkovních prostorách, i když s menším účinkem. V severských oblastech je téměř k nepoužití, jelikož je téměř nemaskován.

 

 

Arctic Avengers

Severská teroristická organizace založená ve Švédsku v roce 1977. Její nebrutálně útok byl v roce 1990 na tamní kanadské velvyslanectví.

Díky bílým maskáčům je tato jednotka jako stvořená pro boj na sněhu a ledových pláních a vězte, že pokud si ji vyberete, těžko vás někdo zpozoruje dřív než vy jeho. S trochou štěstí ji také můžete použít v kancelářích. V mapách ze střední Evropy či Afriky a blízkého východu je však nepoužitelná (by se v tý uniformě upekly).

 

 

Guerilla Warfare

Guerilla Warfare

Teroristická frakce opět ze středního východu založená v oblasti Iráku. Skupina vznikla s jasným záměrem: nenávidět Spojené státy americké a americký způsob života a nemilosrdně to dávat najevo. Její největší incident se odehrál v roce 1982, kdy členové této jednotky vyhodili do vzduchu autobus plný rockových muzikantů.

Další jednotka, která se skvěle hodí do písečného prostředí a s menším úspěchem i do kanceláře. Na ledové pláně je ovšem opět k nepoužití (nejspíš by mu byla v té vestě zima).

 

 

 

Hostage (Rukojmí)

Hostage (Rukojmí)

Rukojmí patří mezi postavy, za které si ve hře nezahrajete. Vyskytují se pouze v mapách cs_ a jsou zde z důvodu plnění úkolů mise. Pokud hrajete za teroristy je vaším jediným úkolem je udržet ve své moci a pokud možno je nezabít (jinak přijdete o spoustu peněz a můžete dostat BAN na dalších několik kol). Pokud hrajete za protiteroristické jednotky, tak je naopak musíte najít a v bezpečí dopravit do tzv. Hostage Rescue Area, tedy do bezpečné zóny. A pochopitelně, že je opět nesmíte zranit či zabít. Ještě dodám, že se ve hře vyskytují dva modely rukojmích a to kancelářský a mechanik.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář